missbelinda

Inte våran helg

Kategori: Tävling

Kategori: Stor häst
Arrangör: Mittsvenska RF
Typ av tävling: Regional (ingår i cupen)
Lagtävling: Nej
Placering: 3
Rosett: Gul
Häst: Miss Belinda

Usch, fy och blä vad dåligt det har gått med Belle i helgen. Helt knas inne på banan i alla klasser och pinsamt låga procent rakt igenom. :(

 

Eller, det började väl hyffsat med 61% i LA:6 på fredagen, men sedan gick det bara nerför. Urladdningen kom i söndagens LA:6 då det stod en domarbil på ena långsidan, så då blev det till att plugga in MSV:B4 trots att vi knappt byter ordentligt men jag ville in på banan igen för att hon inte ska lära sig att det är okej att hitta på en massa dumheter innanför de vita staketen. Och tro det eller ej, det blev bättre poäng än i LA:6 trots att hon inte bytte en endaste gång. Nä, det här var en sån helg som man bara vill glömma helt och hållet.

 

Men ett litet minne fick vi i alla fall, en bronsplats i Mittsvenskas DM för juniorer, fast vi var bara fyra stycken som startade och en av dessa utgick i lördagens klass, och då blev vi ju bara tre kvar... Men utgå var jag rätt sugen på att göra i söndagens LA, men jag bet ihop och fullföljde, antar att det blir så när man är en tävlingsmänniska, och lika bra att fortsätta programmet trots kocko häst som hittade på egna vägar och hastigheter så hon fattar att man ska lyssna inne på dressyrbanan.

 

Aja, hon var rätt duktig på framridningen i alla fall. :) Knas-Belle.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: