missbelinda

Örnsköldsviksortens RK 22/8-10

Kategori: Tävling

Kategori: Stor häst
Arrangör: Örnsköldsviksortens RK
Typ av tävling: Regional (ingår i cupen)
Domare: Louise Sjöberg
Klass: LA:6 2005 (ingår i cupen)
Procent (heltal): 64
Procent (decimal): 65
Lagtävling: Nej
Placering: 2/14
Rosett: Blå
Häst: Miss Belinda

Övik dag två

 

Söndag morgon, eller morgon och morgon, förmiddag kanske det heter? 10.24 var det i alla fall dags att entra bana B för andra gången.

 

LA:6 idag, inte lika spänt idag, skönt! Ett jämt program med bra flyt fick vi till vilket blev 64,651% och det var vi väl värda tycker jag!

 

Låg i ledningen ett tag, men blev omkörd med 2% av ett ekipage. Men sedan var det heldragen linje på vägen resten av klassen^^. En stor blå rosett blev det. :)

 

 

Kategori: Stor häst
Arrangör: Örnsköldsviksortens RK
Typ av tävling: Lokal (ingår i cupen)
Domare: Linda Olsson
Klass: LB:3 2007 (ingår i cupen)
Procent (heltal): 64
Procent (decimal): 55
Lagtävling: Nej
Placering: 2/16
Rosett: Blå
Häst: Miss Belinda

Sista klassen Övik

 

Helgens sista klass, LB:3 reds klockan 13.50.

Denna gång på bana A och en domarbil istället för en gullig liten kur. Så det tog nästan hela programmet för att hon skulle gå förbi där hyffsat avslappnat.

 

Inte alls samma fina känsla som i de andra klasserna, men vi gjorde väl det vi skulle fast sen var det inte så mycket mer med det. Jag var inte direkt överexalterad efter ritten, men efter att ha tittat på filmen så såg det inte så himla tokigt ut, allt kan ju göras bättre, men det som jag upplevde som smått katastrofalt och felaktiga voltstorlekar var egentligen bara liten taktmiss och rätt fina, runda 10,5 m volter. Så ja, man ska väl inte överanalysera allting allt för mycket...

Lite kul att några som kollade pratade typ hela ritten och det hördes att de sa "vilken snygg halt" på filmen. Kul att höra, just för att vi drillats ordentligt med halter av Marita tidigare i veckan. Övning ger färdighet! :)

 

64,545% och helgen avslutades med en andra andraplacering. :)

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: