missbelinda

Sundsvalls FRK 3 april

Kategori: Tävling

Arrangör: Sundsvalls FRK
Typ av tävling:
Regional

Domare: Susanne Rudholm
Klass: Msv C:2 2010
Procent (heltal): 64
Procent (decimal): 88
Placering: 4/21
Rosett: Röd

 

Ja, efter lördagen blev det söndag och dags för helgens tredje och sista klass.

 

Dagen började lite knasigt för när vi kom till ridskolan och skulle köra ner för backen till vårat stall så kom det en tjej som sa att ridskolehästarna hade rymt (förmodligen ner mot vårt stall). Så vi lämnade bilen och transporten uppe på ridklubben och gick ner för backen till oss. Jag såg redan från ridskolan att det var hästar som galopperade nere hos oss så jag ville ner så fort som möjligt för att ta in Belle så hon inte skulle springa i hagen och göra illa sig eller nåt. Men såg sen när vi kom närmare att det inte var så livat i hennes hage eller bredvid, utan bara i hagen närmast vägen mot stallet, och på den vägen stod det typ 6 lösa ridskolehästar. Mamma stannade kvar vid dom och försökte hjälpa till att fösa upp dem till ridskolan igen, men jag tog in Belle i stallet och började borsta lite.

 

Efter ett tag var i alla fall hästarna tillbaka i sitt stall, så det var ju bra :)

 

På grund av vildhästarna blev hon intagen lite tidigare än jag hade tänkt, men hellre det än att hon skulle börjat yrsa runt i hagen. Hon fick i alla fall äta lunch inne och strax efter tolv gick vi upp och lastade.

 

Ingen uppstallning denna gång eftersom jag bara skulle rida en klass, så när vi kom fram (lite för tidigt) så bytte jag om och hon stod så snällt i transporten.

Men sedan kom det en ponny som blev longerad på planen där det var parkering, och jag tror att hon såg den igenom fönstret och blev lite glad och började trampa runt lite så då lastade vi ur och sadlade och gick till framridningen.

 

Väl på framridningen så kändes det helt ok, inte lika bra som på lördagen men ändå inte dåligt. Känslan på banan var ungefär samma, vi hade inte samma energi som dagen innan och när energinivån sjunker så blir allting lite jobbigare. Men vi kom igenom programmet utan någon brakmiss så det var ju ändå bra liksom, men som sagt; det kändes inte lika bra som dagen innan.

 

Poängen blev i alla fall 292 och procenten 64,88 och en till röd rosett :) (1 poäng till och vi hade blivit delad trea och kommit över 65%)

 

Så nu är MsvB kvalen för nästa år avklarade och vi har tre resultat att jämföra resten av årets tävlingar med. :)

Kommentarer

  • Fredrika Källström säger:

    Grattiiis! :D    SV; Ja, det kanske går att ordna iof! :)

    2011-04-05 | 13:37:43
    Bloggadress: http://tavlingsduon.blogg.se/

Kommentera inlägget här: