missbelinda

I Falun

Kategori: Allmänt

Nu är vi sedan några timmar tillbaka i Dalarna, Belle är tillfälligt omprogramerad till en rosarutig dalahäst och är riden och installerad i boxen.

 

Finn ett fel i ovanstående mening...?

 

 

Belle är alltså inte en rosarutig trähäst, det är samma gamla Belle som står i den stora boxen på ridskolan. Dock så är hon knoppad med de rosa snoddarna, så lite rosa är hon allt ;)

Ridskolan är väldigt stor och fräsch och den är uppdelad i olika stalldelar. Typ en stor stallgång och så svänger man av till olika stalldelar med åtta boxar i varje. (Det är i alla fall åtta boxar i den delen Belle står så jag gissar att det är lika dant i alla stalldelar)

 

Stoor utebana är det också, två dressyrbanor är uppställda och det är fortfarande mycket plats över till framridning. :)

 

Det hällregnade lite till och från när vi åkte ner, men väl framme har det inte regnat någonting under tiden vi varit här. Men det märks på banan att det regnat lite innan. (Inte att den är dålig eller så, men den är lite blöt, men det är ju inte så konstigt eftersom det har regnat på den :p )

 

09.51 rider jag MsvC:2 imorgon, startar som nummer 4 och det är 17 stycken i klassen. Nästa start är 14.12.

 

Ja det var några rader här ifrån Dalarna. :)

 

 

Så här ser snoddarna ut, men de blir lite ljusare när de är snurrade runt knopparna eftersom man stretchar ut dem då.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: