missbelinda

FEI debut för Miss Belinda

Kategori: Allmänt

På fredag ska Belle debutera FEI, själv så gjorde jag det med ponnyn Da Capo 2008 och nu 2011 är det Belles tur. Fast det är ju lite debut för mig också, eftersom det är FEI för stor häst och inte ponny.

FEI's inledande program för juniorer är ett inte bara program med ett väldigt långt namn, det är också roligt att rida. Men lite tråkigt att det bara är en mellantrav, i MsvC:2 är det ju hela 3 travlängningar liksom. Intressant också att det bara är travslutorna och den ökade skritten som har koefficient, ingen av de andra rörelserna. Men det känns rätt skönt på ett sätt, för klantar man sig på någon rörelse där det är *2 så drar det ju ner mer än om det inte hade varit dubbla poäng. Här finns det bara tre saker som kan dra ner "extra mycket", eller hur man nu ska säga :PHär blev det en liten (men klickbar) bild på ponnyn som fick mig till att rida FEI program. Kanske inte den finaste bilden, men helt klart en tävlingshelg att minnas. :) (Det finns några rader om det här)

Och varför inte slänga in en FEI-programsbild när jag ändå håller på? Denna är från samma ställe som bilden ovan (Östersund-Frösö RK) fast år 2008.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: