missbelinda

Sundsvalls FRK 18-19/6

Kategori: Tävling

Arrangör: Sundsvalls FRK
Typ av tävling: Regional
Domare: Mats Eriksson
Klass: Msv C:1 2011
Procent (heltal): 63
Procent (decimal): 61
Placering: 6/29
Rosett: Vit

MsvC:1

Starttid 18.13. Vilket alltså betydde låång sovmorgon och ett besök på tävlingsplatsen för att titta på några bekanta ekipage, sedan hem och äta, och därefter dags att bege sig mot Belle i stallet.

 

Borstade, knoppade och fixade allt som vanligt och strax före fem lastade och for vi den cirka 20 minuter långa vägen till Färsta, visade vacc intyget, tog på mig mina grejer (stövlar, kavaj, hjälm och så klart den nygjorda hårsnodden) och sedan urlastning och påklädning av Belle. :)

 

Riktigt trevlig framridning, något matt inne på banan tror det kan berott lite på att underlaget blev lite mysko av regnet (ösregn typ hela fredag, och regn till och från under lördagen). 63,61% blev det och in på en 6e plac och ingen av de få som var kvar gick om så det blev en vit rosett. :)

 

---

MsvC:2

Söndagen blev något tidigare, starttid strax före ett denna gång. Samma procedur innan, ta in från hagen, borsta, knoppa, lasta osv...

Lika fin på framridningen nu också, och programmet flöt på bra förutom ett galoppinslag i den ökade traven. Men sen, njaa. Det regnade inte direkt poäng över oss om man säger så. ;) 62,88% fick vi i alla fall ihop och i låg på 6e och sista placeringen ända tills sista ryttaren som puttade ner oss. Lite småsurt sådär liksom, men eftersom jag startade så tidigt och trodde att vi skulle sluta i mitten ungefär så gick det ju bättre än jag trodde. :)

 

Bilder på hästen, ryttaren, kavajen och hårsnodden finns här!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: