missbelinda

På lördag

Kategori: Allmänt

~Tidsinställt~

På lördag åker vi ner till Delsbo för årets sista bortatävling, årets sista riktiga tävling över huvud taget blir det också. (Sån't är livet när man bor i Norrland).
Klasserna är LA:3 och MsvC:1. LA:3'an kommer bli den första och sista för i år. Det kommer även bli den sista lokala starten på länge. För nästa är är vi uppklassade från lokala klasser eftersom vi har fått över 80 poäng under detta år. (Sedan kan man ju fråga sig hur det blir med den lokala och regionala indelningen av tävlingar med tanke på det nya licenssystemet eftersom det tydligen inte kommer finnas någon speciell licens för lokala tävlingar längre. Aja, det lär ju komma mer information om det där innan nästa års tävlingar sätter igång)

Delsbo Rid och Körsällskap är en av få klubbar här i krokarna som vi faktskt inte har varit hos någon gång. Jag tror att vi åkt förbi ungefär där det ligger, men vi vet inte exakt så denna gång får vi förbereda oss med vägbeskrivning och kanske även telefonnummer till sekritariatet ifall det skulle bli svårt att hitta. Dock tror jag inte att det blir något problem att hitta dit, vi vet ju vart Delsbo ligger liksom.

Än så länge finns varken ryttarmeddelande/startlistor ute, men det dyker nog upp snart. På tdb står det iaf att det är 8 starter i både LA:3 och MsvC:1. Alltså långt ifrån en full klass, men i alla fall fler än vad det var i Hudiksvall i lördags :) För att se det från den ljusa sidan så blir det i alla fall en ganska kort dag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: