missbelinda

I helgen

Kategori: Allmänt

Nu i helgen har vi tävlingar på ridklubben, det är reg/nat dressyr för hästar.
Tyvärr kommer inte jag och Belle vara med eftersom vi inte är igångsatta men jag kommer så klart både titta och jobba som funktionär. Mitt funktionärsarbete började redan igår då jag och mamma gjorde goodiebags till alla ryttare som kommer hit.
 
Startlistor och onlineresultat kommer att finnas här på equipe: http://online.equipe.com/sv/competitions/4971
 
En annan tävling som kan vara kul att följa på equipe är SM i Flyinge, den börjar redan idag: http://online.equipe.com/sv/competitions/4905
 
En tredje tävling jag kommer följa i helgen är Umeås hästdressyr: http://online.equipe.com/sv/competitions/4945
 
Min goodiebag som jag fick på hemmatävlingen i maj, innehållet är inte exakt lika dant till helgens tävlingar. Men nästan, de som är med på tävlingen får se :)

Kommentarer

 • Emma Elfstrand - hästblogg säger:

  åh det låter nice! Det blir ett köpt för min del men vet inte om jag ska köpa den tjocka eller tunna varianten. Vilken tycker du om jag bara ska köpa en? :)

  Svar: Ah, svår fråga. Det beror ju lite på hur frusen man är och hur kallt det blir på vintern. Här uppe i Norrland (Sundsvall) tror jag att en tjockare är ett bättre köp då det blir runt -25 eller kallare när det är som värst. Men om du mest ska ha den i stallet så rör du ju på dig hela tiden och då håller man ju sig mer varm av sig själv än när man rider får då är man ju mer stilla. Den tunnare fungerar ju också på våren och hösten när det börjar bli lite kyligt (fast den tjocka modellen fortfarande kan kännas lite varm då). Hm, vet inte hur mycket klokare du blev av detta men det kanske var till lite hjälp iaf :)
  Anna Sundström

  2012-08-31 | 10:52:51
  Bloggadress: http://elfstrands.se

Kommentera inlägget här: