missbelinda

Vinter i Sundsvall

Kategori: Allmänt

Typ nu verkar vintern bestämt sig för att komma hit på riktigt, idag har det varit runt -20 och eftersom det som mest varit runt -15 innan så känns det som att det är en miljon minusgrader utomhus. Bläää!

Gick upp till ridskolan strax före 18 (för det stod på schemat att det var ledigt från just 18), kommer upp och det är fortfarande lektioner i båda ridhusen... När det är -23 ute och schemat inte stämmer så blir man faktiskt lite less! Hur som helst så var lektionerna slut tio över så efter att ha skrittat runt en stund så fick vi komma in, att stå still var inte direkt ett alternativ, då kan man ju frysa fast!

Aja, väl inne och när alla lager täcken (fleece+ull), rånarluvan, tjockvantarna, ridkjolen och jackan var avklädda så blev det i alla fall dags att rida. Och när jag ridit färdigt blev det dags att klä på allting igen, och ut i kylan. Nu vet jag inte riktigt hur lång tid det tar mellan ridhuset och vårt stall, men det är inte många minuter. Och på dessa minuter blev det väääldigt kallt. Tur ridturen inte var längre, då hade nog mina näsborrar frostat igen eller nåt i den stilen.

Imorgon väntar också ett pass i ridhuset, och på söndag blir det en tur utomhus innan clinicen med Gretzer börjar. På förmiddagen är det klubbhoppning så då är det upptaget i ridhusen.

Kommentarer

  • Stina säger:

    Ja men eller hur!! Ser så roligt ut för det börjar ju som bubbla lite på lädret när man sprayat! Haha ser typ ut som det fräter!

    2012-02-03 | 22:51:32
    Bloggadress: http://sodressage.se

Kommentera inlägget här: