missbelinda

Torsdag

Kategori: Allmänt

Halli hallå.
Dagen började med en promenad till Miun för biologiföreläsning 8.15-10.00. Idag handlade det bland annat lite om spår efter istiden som tex rullstensåsar och liknande. Jag kände faktiskt igen det mesta från nians SO-lektioner, även om det satt fast långt bak i huvudet så det kändes skönt att det inte bara var en massa nya saker att lära in.

Nu är jag hemma sedan en stund tillbaka och väntar på att min lunch ska bli färdig. Sen ska jag och Coffee ta en promenad i blåsvädret.

Gårdagens hästaktivitet: Promenad i blåsten.
Dagens hästaktivitet: Ridning, troligtvis i nåt av ridhusen

Kommentarer

 • Sandra säger:

  Hej på dig!
  Kul i skolan? Jag vet roligare saker.... ;)
  Jag ska tävlan DM i dressyr i helgen och är nervös. Jag brukar inte vara nervös så här men det är nog några som kommer och tittar och då vill man ju visa hästen som den fina fina häst han är ju... jag ska tävla båda två i samma klasser. DM går i Lb1 och La1 för B-ponnys. Brukar du bli nervös? Kram Sandra

  Svar: Hej. Ja, det finns en massa saker som är roligare än skolan, men just nu känns det ändå ganska roligt med ett nytt ämne och lite nya klasskompisar :)
  Vad roligt att du ska tävla i helgen, det skulle jag också vilja göra. Jag brukar faktiskt inte bli så nervös, jag blir liksom lite taggad och peppad istället. Det kan säkert kännas lite pirrigt när det är många som ska titta på er, men försök tänk att du är med och tävlar för din skull och för att ha roligt med dina ponnysar istället för att bry dig om de som tittar på er. Det ska vara roligt att tävla och alla som är mer gör ju sitt bästa och hoppas att det går så bra som möjligt. Lycka till på tävlingen! :D
  Anna Sundström

  2012-09-06 | 12:27:24
  Bloggadress: http://motosidressyr.blogg.se

Kommentera inlägget här: