missbelinda

Onsdag 20 februari

Kategori: Allmänt

Halli Hallå!
 
Ridningen i måndags: Skritt i skogen och på plan, sedan fick hon nya skor. Vår vanliga hovis blev tvungen att avboka men som tur var så hade en annan hovslagare vi känner precis skott klart två hästar i vårt stall och han hade tid att ta Belle också :) Så nu är fötterna finfina igen!
 
Ridningen igår, tisdag: Barbackabus på plan, skritt, trav och galopp längs det upptrampade fyrkantsspåret på ridbanan vid stallet.
 
Ridningen idag: Vi gick upp till ridhuset, den ordinarie dörren ska bytas ut så den går inte att använda (mest pga att det inte ens är en dörr där, bara en stor träskiva) så vi fick gå in genom en dörr på långsidan istället. Jag tror Belle tyckte det var lite mysko att gå in på fel ställe, men sen insåg hon att det var samma ridhus som vanligt. Hade långkalsonger under ridbyxorna, det är inte så smart om man vill kunna sitta ner i traven. Skoningen "fastnar" ju i sadeln som den ska, men sedan har man ett par glansiga långkallingar i nåt fräsigt funktionsmaterial under som gör att man glider runt som aldrig förr haha. Aja, snart borde det bli vår ute och då är alla varma vinterkläder ett minne blott, fast jag kommer nog att sakna min kappa lite då jag bott i den hela vinter, den är både snygg, smidig och varm! :)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: