missbelinda

Lördag 2 mars

Kategori: Allmänt

Halli Hallå!
 
Igår red jag i ridhuset, det blev lite "uteridning inne" eftersom det inte är så roligt underlag ute. Skritt, trav, galopp lite skänkelvikning, skolor och byten blev gjorda.
    Idag har vädret levererat både snöfall och solsken men eftersom det snöat både igår och idag så tänkte jag att det nog är bättre underlag ute nu, men njaa. Genom skogen gick det bra, men när vi skulle rida sista rakan på nedre upp till ridklubben så sjönk vi ner i typ varje steg så då vände vi istället. Synd att underlaget är tråkigt när vädret är riktigt härligt.
    Nu: Bevakning av Umeås hästdressyr via Equipe, det är alltid kul att hålla koll på tävlingskompisar som är ute på vift http://online.equipe.com/sv/competitions/5872
   Jag ska också youtuba filmer på nya LA:3 så det fastnar ordentligt inför imorgon, även om jag läst programmet "på papper" så är det alltid bra att se det utföras också för att det ska fastna ordentligt. Så det får väl bli dagens tips: Kolla på programfilmer när det är dags att plugga in ett nytt program :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: