missbelinda

Reg dressyr Sundsvalls RK 29/4

Kategori: Tävling

Igår var det alltså dags att återse tävlingsbanan för första gången sedan KM i november och efter en lite oturlig vinter som pga hovbölder, vila och kolik inte innehöll så mycket dressyrträning. Hur som helst så är vintern över och nu har våren förhoppningsvis kommit hit för att stanna!

Jag startade inte första klassen förrens 14.55 så Belle fick gå i hagen tills det blev dags att knoppa och borsta. Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om första klassen som var LA:3. På framridningen var hon lugn och fin, men lagom tills att jag skulle rida till ingången till stora ridhuset så smäller det i dörren till lilla ridhuset och hon tar ett jättehopp framåt och sen så småskuttar vi hela vägen in på banan. Haha knashäst. Det kändes inte allt för stort när hon hoppade till, men enligt både mamma och andra så var det ganska rejält, jag hörde faktiskt nån som ropade "Håll i dig Anna" när hon började :P

Hur som helst så blev Belle liite för glad och taggad inne på banan, lugnet från framridningen pyste nog ut genom öronen när hon blev skrämd. Men vi kom i alla fall igenom programmet, gjorde det som skulle göras mer eller mindre bra. Den mest intressanta rörelsen var nog ökad trav på tvären, något som inte riktigt uppskattades av domaren som ville se en skänkelvikning så där fick vi en liten 4a. Slutprocenten blev 57,097 och med det blev vi 10/16. Ingenting att säga så mycket om egentligen, det roligaste var att Belle var pigg och glad! :)

Något senare, klockan 17.34 var det dags för MsvC:1 och jag hade som mål att hon skulle vänta lite mera än i programmet innan, det tycker jag att jag lyckades med också. Hon var framåt nu också, men det visade sig inte lika mycket förutom i sista galoppökningen där hon blev väldigt glad och rejsade på som tusan så fort jag vände upp på diagonalen. Men det är bara kul att hon tycker att det är kul! :D Här blev det 62,128% vilket räckte till den 4e och sista placeringen. Skoj!

Sammanfattningsvis så hade vi roligt inne på banan i båda klasserna och det blev en bra start på årets tävlingstermin!

Gårdagens pris

Kategori: Tävling

-Tidsinställt-

Tre bilder från gårdagens tävling

Kategori: Bilder och filmer





Dagen

Kategori: Allmänt

Hästen är badad och träns+kandar är putsade! Bara ridningen kvar innan det mesta är färdigt tills imorgon.

Åkte till stallet strax före klockan två, då stannade vi vid ridskolan och fixade klart goodiebagsen till morgondagens tävlingar. Sedan åkte vi vidare till vårt stall och mockade, packade mat och badade Belle. Tog in alla hästar gjorde vi också.

Jag hann också med att smörja tränsen för precis när vi kom ner till stallet så blev duschen upptagen av en stallkompis som också ska tävla imorgon, så då passade jag på att smörja medans jag väntade på min tur.

Om ett tag åker vi tillbaka igen, då ska jag rida och så ska hästarna kvällsmatas. Sen är det enda som är kvar inför imorgon att byta schabrak, knoppa och smörja stövlarna. Och apropå stövlar så har jag nåt tragiskt att berätta, igår gick dragkedjan på min högra stövel sönder... Så istället för mina fina Cavallo får jag ta mina gamla stövlar imorgon, buhu. Men det är inget fel på dem egentligen, fast de är liite för korta :( Aja, det är sånt som händer förr eller senare när man har dragkedja på stövlarna, synd bara att de inte kunde vänta med att gå sönder tills efter morgondagens tävling. Jag är i alla fall glad att jag har kvar mitt gamla par så jag inte är helt stövellös tills de blir lagade :)

Idag

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

Halli Hallå!
Denna lördag är det ponnydressyr på ridklubben så det kommer jag nog kika på (börjar kl 14). Andra saker som ska göras är:
- Ta in hästarna och ge dem eftermiddagsmat
- Kvällsfodra hästarna
- Bada Belle (om det inte är jättekallt väder)
- Plocka fram tävlingskläderna

Knoppa Belle, och smörja stövlar och sånt gör jag imorgon för jag startar rätt så sent :)


För den hoppintresserade

Kategori: Tips och trix

-Tidsinställt-

Tips om du är hoppintresserad och har vägarna förbi Sundsvall i slutet av juni.



Tyvärr kan inte jag vara där och kolla, för jag planerar att åka upp till Umeå samma helg. Där är det reg/nat hästdressyr med NM.

Frantic Sunday - I'm your volunteer

Kategori: Musik

-Tidsinställt-


Vart har Anna tagit vägen

Kategori: Allmänt

Vart är Anna?
Jo, hon är under det där berget av skolgrejer som typ dök upp helt plötsligt (det är alltså inte alls ett resultat av lite dålig planering... inte alls, hehe). Men egentligen är det kanske inte så mycket mer än vanligt, det är nog bara för att det är sista terminen i skolan och skoltröttheten börjar tränga sig på lite mer och mer för varje dag ;) Det är ju för tusan bara 6 veckor kvar till studenten om jag inte har räknat helt fel!

Fast detta pluggberg blev lite mindre igår då jag skickade in mitt kära PA :) Tyvärr blev det inte så långvarigt för på dagens engelskalektion fick vi reda på att vi ska skriva en mindre uppsats inom de kommande veckorna... Men det kan nog bli lite kul också, vi kan skriva om nästan vad som helt så det kanske blir något hästrelaterat om jag kommer på något smart ämne.

Hur som helst så är det ju tävling på söndag och idag har jag fixat hederspriser till alla placerade både på lördagens ponnydressyr och hästdressyren så nu vill jag typ vinna alla klasser för det är så fina grejer! :D Nu har jag ju inte 19 stycken hästar som jag kan delta med och ta exakt alla placeringar på hästdressyren med men jag hoppas att jag med den häst jag faktiskt har lyckas rida till mig någon placering och därmed också ett av de fina priserna :)

Goodiebags kommer vi också ha i helgen! Bara en massa skoj alltså.

Goodiebagen från senaste hemmatävlingen, här står det mer om det innehållet.

Min dag

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

God morgon, detta skall finslipas och lämnas in senare idag.

MISSA INTE!!!!

Kategori: Allmänt

Världcupdressyren på svt1 och svt2 som går under hela eftermiddagen!
Idag är det küren :)

Tips - Spegel spegel

Kategori: Tips och trix

-Tidsinställt-

I vårt stora ridhus finns en spegel på A-kortsidan, och den går ju att utnyttja på många sätt. Bland annat vid programträning. Det är bara att rida programmet mot A istället för mot C och vips så kan du bedöma dig själv! Det funkar alldeles utmärkt i program där man gör sakerna mot domaren, tex skolorna i MsvC:1 och skänkelvikningarna i LA:3. Istället för att bara chansa på hur det ser ut så får man koll istället och då blir det ju mycket lättare :)

Plugg och Morgonpasset

Kategori: Allmänt

Vad jag gör just nu sammanfattas fint i rubriken.

Vet ni vad? Det vräker ner snö från himlen här i Sundsvall!! Det är helt sjukt vad mycket det kan komma, och det är ju liksom mitten av april nu. Jag som trodde det skulle bli sommar nu...


Snögubbe gjord på ULKen i Sollefteå. Snart kan man säkert göra snögubbar hemma på gården också...

Plugg och PP3

Kategori: Allmänt

God förmiddag!

När alla andra är i skolan så sitter jag hemma och jobbar istället, jag har faktiskt ingen lektion på skolan förrens onsdag eftermiddag. Det betyder dock inte att jag är skolfri, det betyder bara att jag kan jobba hemma istället. Så just nu försöker jag blir klar med mitt PA och så lyssnar jag så klart på PP3 på radion. Det och Morgonpasset är perfekta att börja dagen med. Så jag gillar helt klart när jag kan jobba hemma med radion på istället för att sitta i ett klassrum och lyssna på en lärare ;)

Igår blev det en skritt-tur för Belle på nedre och övre. Det börjar torka upp så snart blir det roligare att rida ute. Idag blir det förmodligen lite jobb, kanske på våran egna ridplan utanför stallet. Den börjar faktiskt torka upp och ser ganska ridbar ut nu. Jag får inspektera den noggrannare idag innan jag bestämmer hur jag gör.

Hur som helst så längtar jag helt klart efter att få rida på plan direkt utanför stallet, det är så skönt att bara gå ut genom dörren och en liten bit till för att komma dit. Visst kan det vara mysigt att skritta genom skogen för att komma till en av ridskolans banor också, men inget slår lyxen av att ha en nästan egen ridplan! :)

Sista chansen

Kategori: Allmänt

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort lite allt möjligt, bland annat detta:
- Ridit ett dressyrpass i ridhuset för första gången på väldigt länge, kul att vara tillbaka i dressyrsadeln!
- Följt lite tävlingar via Equipe, hästdressyr i Hudiksvall och Högbo samt Timrås hopptävlingar. Kul att följa både klubbkamrater och "konkurrenter" i datorn
- Gjort en väldigt god potatisgratäng
- Sett Brynäs vinna över Skellefteå i SM-final nr 3 (Hejja Brynäs!)
- Förberett en äppelpaj som förmodligen blir lika god som potatisgratängen

Ikväll har vi kvällsfodring, så om inte allt för många timmar ska vi åka iväg och kvällsfodra alla hungriga hästar. Sen så blir det äppelpaj och film :)

Gårdagens outfit

Kategori: Utrustning

-Tidsinställt-



Miss Belinda:
Träns: Brunt (nähä? ;) kommer ej ihåg märket då det är några år sedan det köptes)
Pannband: Specialgjort i brunt och guld (lika dant som detta)
Bett: Sprenger
Tyglar: Mörbruna som jag fått av stallkompis när hon rensade sitt skåp för några år sen
Sadel: Amerigo
Sadelgjord: Köpt från tradera
Schabrak: Eskadron
Padd: Mattes
Stigbyglar: Sprenger Bow Balance

Anna:
Hjälm: Lamicell Transformer
Jacka: Uhip
Kjol: Uhip
Ridvantar: Hansbo
Ridbyxor(som inte syns): Pikeur
Ridstrumpor: PK
Ridskor: Roping

Bättre bilder

Kategori: Utrustning

Det som kom igår var en kjol, som jag ska ha på tävling (men förmodligen vardags också eftersom den var så fin) och en matchande jacka! :) Superfina båda två, och jag är jätteglad att jag har fått dem av Uhip!







I brevlådan idag...

Kategori: Utrustning

Igår och idag

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

Igår regnade det större delen av dagen, alltså blev det rätt geggigt ute. Men eftersom ridhuset är dubbelbokat varje onsdagskväll pga ridskolan och hoppträning för privatryttare så blev det en tur ute. Som tur är regnade det inte på oss, men det var ju inte direkt jättefint väder, och vägarna var typ gegga och lite snö på vissa ställen. Så det blev skritt på nedre och övre. Min bruna kjol var så klart på, för även om det borde vara sommar nu (tycker jag i alla fall, vintern borde ta slut snart) så är det lite kyligt, speciellt när solen gömt sig bakom ett moln.

Idag är det ju torsdag, jag vet inte riktigt hur jag ska rida. Jag får kolla hur det ridhusschemat ser ut, och vad det blir för väder innan jag bestämmer mig :)

Litet apriltips!

Kategori: Tips och trix

Premiär för BR setet?

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

Jag har faktiskt inte använt mitt BR set som jag köpte i Globen än. Det har faktiskt inte blivit nån ordentlig träning för oss sen dess som det har passat bra att använda det på. Men nästa gång det blir dags för dressyrträning ska det premiäranvändas, hoppas det blir lika snyggt som jag tror att det kommer bli! :D

Anmäld

Kategori: Allmänt

Hehe, bara för att jag skrev om Härnösands tävling igår och fixade så att inlägget kom ut i morse så hade det nu under eftermiddagen släppt både proppen och öppnat anmälan.

Det är ju lite tråkigt att det händer på samma gång (speciellt om jag inte hade varit hemma och haft lov nu), jag tycker det är bra när man kan kolla in proppen ett tag innan och sedan veta vilken dag man ska sitta på spänn framför datorn och hoppas att man hinner anmäla sig ;) Jag har ju blivit ganska bra på det där med att anmäla sig i tid, gissa vem som var snabbast på Östersunds anmälningsknapp?!

Nyaste pälsglansen

Kategori: Utrustning





Jag har inte använt just denna än, men jag vann ju en annan sort från samma märke i en bloggtävling som är är nöjd med! :)

DM 2012

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

Enligt tävlingsterminen går årets distriktsmästerskap i Härnösand, precis som förra året. Största skillnaden är väl att jag räknas som senior i år och måste tävla mot alla gamla dressyrtanter ;) haha, nä jag bara skojar så gamla är de inte. Och jag räknas säkert också som dressyrtant nu för tiden, men det är okej. Jag gillar ju dressyr! :)

Hur som helst så går senior DM i MsvB:4 och FEI lagtävlan för juniorer om jag inte minns helt fel. Proppen är inte ute än, trots att det inte är jättelångt kvar. (19-20/5, veckan innan Östersund, och den proppen kom för nån vecka sedan och anmälan öppnades i söndags) Men den dyker nog upp snart :)


Junior DM 2011. Dressyrtanten Anna i mitten och dressyrungdomarna Emma och Sara bredvid.

Skoj skoj

Kategori: Allmänt

Åh, jag väntar på roligt paket på posten. Det kommer vara såå snyggt! :D Jag tänker inte säga vad det är än, men det kommer så klart bild när det landar i brevlådan :) Vet inte riktigt hur lång tid det kommer ta heller, det kommer när det kommer liksom. Det är i alla fall hästrelaterat och en väldigt fin färg är involverad i det hela.

En annan skojjig grej är att jag kommit med i båda klasserna på hemmatävlingen den 29e, så just nu står jag med på både LA:3 och MsvC:1. Om jag ska rida båda klasserna har jag inte bestämt riktigt än, hehe. Snacka om lyxproblem ;)
Och för att spinna vidare på tävlingsinformation så har jag en box i Östersund också, man skulle boka dem via mail och inte på TDB så därför visste jag inte om jag hann få en förrens idag när jag fick svar :)

Idag har det regnat större delen av dagen, det är ju inte lika skoj. Så det fick bli ridning inomhus istället, blev ensam i lilla ridhuset, det är inte helt fel en tidig tisdagskväll.


Och om någon undrar hur det ser ut i lilla ridhuset så ser det ut ungefär så här, en spegel på E-långsidan (visst ser ni elefanten?), och läktare på B långsidan.
Jag hade ungefär samma outfit idag som när bilden togs faktiskt, de enda skillnaderna är schabraket, tränset (hade inte kandar idag) och så hade jag inga chaps utan bara strumpor.

En till bild

Kategori: Bilder och filmer

-Tidsinställt-



Gaah, jag stör mig lite på att ridstrumporna är typ en decimeter för korta :P

Spökhästen

Kategori: Bilder och filmer



Ridhusbilder + Automatinställd digitalkamera = Inte jättetjusigt haha

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag:
Tittat lite på hopptävlingarna
Ridit på min häst
Anmält mig till en tävling
Och bara chillat, haha. Är det påskledigt så är det ;)



Tävlingen är hos Östersund-Frösö RK. Eller ska man kanske kalla det för Geggsund-Frösö RK? Av nån konstig anledning har det varit skitväder där nästan varje gång jag varit där:
- Sommaren 2007 med Dacce
- Sommaren 2008 med Dacce
- Våren 2009 med Belle (enda undantaget, då var det fint väder)
- Sommaren 2009 med Dacce (Bilden ovan är från den tävlingen)
- Våren 2010 med Belle
- Våren 2011 med Belle

Oj, har jag verkligen varit där och tävlat sex gånger? Tiden går fort när man har roligt! :) Trots att det har varit typ sämsta möjliga väder så har det alltid varit trevliga tävlingar, med bra pris på både uppstallning, anmälningsavgifter och mat. Så jag tycker att de förtjänar lite finare väder på sina tävlingsdagar!

Tävlingen är dock två veckor innan min student, så det finns en liten risk att jag har nån skolgrej som jag måste fixa klart och fokusera på istället för att åka iväg och tävla, men förhoppningsvis är jag redan klar med alla olika uppgifter. Nåt som är bra är att den inte krockar med studentbalen, för det har den gjort andra år förutom detta. Det kanske var nån som kollade upp min preliminära tävlingstermin innan baldatumet bestämdes? ;)

Just nu @Stadshuset i Sundsvall

Kategori: Icke hästrelaterat

-Tidsinställt-

Oh My! - Sunshine in your eyes

Kategori: Musik

-Tidsinställt-



Inspelad på pizzerian vi svängt förbi mer än en gång på väg hem från stallet, dock är det inte lika mycket party där som det är på videon, men pizzan är väldigt god! :)

Hemmatävling

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

Nu i påskdagarna är det tävling på min hemmaklubb, dock ingenting för mig och Belle då det är ponnyhoppning. Både jag och Belle är ju liiite för stora för att passa in bland alla ponnysar, tror inte nån skulle gå på att hon är en överväxt D-ponny, och även om det skulle funka så blev jag ju för gammal för att tävla ponny detta år. Men bara för att jag inte kan vara med själv så kan jag ju fortfarande vara publik, och eftersom vårt stall ligger nedanför klubben så kommer vi ju liksom ändå åka förbi där, och kanske stanna en stund och kolla.

Tydligen var det fler anmälda än nånsin till denna tävling om jag fattade rätt, så det blir nog två långa tävlingdagar med en massa söta ponnysar. Försäljning kommer det också vara, tre olika hästsportsbutiker. Och dessutom får alla ryttare en finfin goodiebag när de anmäler sig i sekretatiater, det låter väl inte helt fel?

Om vädret är som det är nu (dvs sol) så blir det nog en riktigt trevlig påsktävling! :)

Långfredag

Kategori: Allmänt

Klockan är halv ett men det känns som att jag har varit vaken hur länge som helst, jag har en känsla av att denna dag kommer leva upp till sitt namn.

Efter utsläppet av alla hästar i stallet förutom Belle så blev det dags att rida. Idag blev det bara skritt på nedre och övre, det var inplanerat så och när vi väl kom ut i skogen så märkte jag hur smart det beslutet var. Marken var hård och frusen så skritt blev alldeles utmärkt idag.

Eftersom dagen är så lång så kanske jag lyckas bli av med lite skolarbete, jag har faktiskt läst ut en bok idag (som var mer konstig än bra) så om en stund kanske jag börjar på nästa grej. Vad mer kan man göra en lång dag som denna? Kanske baka påskmuffins i mina fina formar?

Dagens ridning

Kategori: Allmänt

God kväll!

Dagens ridning blev ett litet klättringspass, eller vad jag nu ska kalla det. Jag skrittade mot övre och sen så blev det lite "klättring" upp för en backe fyra gånger. Jag hade tänkt att vi skulle trava nån gång uppför backen också, men det var inte så bra underlag så vi höll oss till skritt istället.

Imorgon har vi utsläpp så man kan ju säga att långfredagen faktiskt blir en väldigt lång dag för min del :P Men alla som har lov kan ju passa på att ha lite sovmorgon åt mig också, tack på förhand! :)

Fyll i formulär, chans att vinna en ridkjol

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

Har du funderat på att köpa en ridkjol från Uhip? Fyll gärna i detta formulär på hemsidan. Det lottas ut tre ridkjolar bland alla som är med och svarar på frågorna :)

http://www.uhip.se/sv/sannolikhet-for-kop.html

Ridning med Morgonpasset i P3

Kategori: Bilder och filmer

Det är förmodligen fler än jag som brukar lyssna på Morgonpasset i P3 på morgonen. Och för de som inte har det kan jag berätta att en av programledarna, Kodjo har pratat länge om att han skulle vilja rida för att han tror att han är "Mr Horse Lord", och igår blev hans första ridtur äntligen av!





Vad mer kan man säga än att det är riktigt tufft att både våga trava och galoppera första gången man sitter i en sadel! Bra jobbat Kodjo! :D

Om jag var hälften så stor...

Kategori: Utrustning

-Tidsinställt-

Om jag var typ en meter kortare så hade jag helt klart velat haft en sån här jacka från Uhip. Varför kanske någon undrar, jo: För att det är rosa dragkedjor! :D

Barn - Handwarmer jacket junior -  värmer barnens fingrar

Om du känner något barn som behöver en ny jacka så finns dessa att köpa för 299:- hos Uhip
Det finns både svart med rosa dragkedjor (som på bilden) och svart med röda dragkedjor. Det finns också matchande kjolar här.

Jag har ju en lika dan jacka, dock några storlekar större och är supernöjd med den! :)




Påsklov!

Kategori: Allmänt

Nu har mitt sista påsklov börjat, fast helt skolfri blir jag inte pga diverse uppgifter som jag tänkte påbörja och förhoppningsvis slutföra. Men jag slipper gå till skolan i alla fall :P

För att fortsätta på skoltemat så kan jag ju berätta att jag och några kompisar köpte biljetter till studentbalen igår, så nu behöver jag bara ett par skor tills dess. Hur de ska se ut vet jag inte just nu, men det brukar lösa sig. I värsta fall får jag väl ta mina ridstövlar, de är ju både snygga och sköna ;)

Boots

Kategori: Utrustning

-Tidsinställt-

Jag fick ett mail på FB häromdagen, det var från Stina som hade hittat ett par boots som kanske skulle passa bra till mig och Belle.


Boots med rosa ludd! hehe

Dock verkar inte målgruppen vara dressyrryttare med stora hästar, för de enda storlekarna som fanns var small och medium...

Rolig och lite udda grej, skoj med mer färg tycker jag! :D

Dessa finns hos Charlies, och det är även där bilden kommer ifrån. (Direktlänk till produktsidan: http://www.charlies.nu/nyheter/global-boots-vestan-rose.html)

Snö igen...

Kategori: Allmänt

Tidigare ikväll stod jag i stallet och borstade, och mamma skulle öppna stalldörren och hon möts då av en vägg med snö. Kuul med en mini-snöstorm i början av april... Aja, det lugnade ner sig efter en liten stund och lämnade ett tunt snötäcke på marken. Med lite tur har det smält bort tills imorgon.

Nu under de senaste dagarna har jag sett lite nya saker i utrustningsväg, bland annat skärpet som jag skrev om i fredags, och imorgon dyker det upp en annan pryl som var ny för mig. Sen kanske det dyker upp mer snygga saker här på bloggen i framtiden... ;)


Det kom inte lika mycket snö som på bilden, men nästan :P

Snabbgenomgång av Stockholmsresan

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

I slutet av förra veckan var jag som sagt i Stockholm med min klass, och om någon är extremt nyfiken på vad vi gjorde så kommer en liten snabbrepris här.

Onsdag morgon:
Åkte från skolan mot Uppsala där vi stannade några timmar och kollade på Carolina Rediviva och sedan sprang vi runt på stan i regnet och letade efter nån stans att äta.

Onsdag kväll:
Besök hos den religiösa föreningen Arken. Fick höra lite om deras bakgrund, ställa frågor och sedan fick vi vara med på deras onsdagsmöte.

Torsdag morgon:
Besök på Nationalmuseum

Torsdag lunch:
Besök hos Hare Krishna

Torsdag em:
Besök i Synagogan

Fredag morgon:
Arkitekturmuseet, förutom att lyssna på hur olika städer var uppbyggda fick vi prova på en "takvandring" och sedan fick vi leka stadsplanerare.

Fredag em:
Bonniers konsthall. Utställningen som vi kollade på handlade om film och konst.

Det blev alltså inte så mycket fritid under dessa dagar, men hade vi haft det så hade jag helt klart svängt in på en hästaffär som jag inte sett förut som vi gick förbi (nu kommer jag dock inte ihåg vad den hette, men den låg ungefär mellan Nationalmuseum och Armemuseum).

Under hela tiden vi var i Stockholm så var det rätt kasst väder, det började redan när vi åkte från Sundsvall för det började spöregna nån gång efter Gävle, sen var det både regnigt och blåsigt, det var ju lite tråkigt för vi trodde att vi skulle åka ifrån vår "norrländska kyla" mot ett vårigt Stockholm, men så blev det inte :P

Tisdag

Kategori: Allmänt

Halli hallå!

Nu är det tisdag och jag har sån tur att jag inte har något klassrum jag måste vara i under denna lektion. Vi ska skriva ett tal på engelskan och får jobba vart vi vill. Men efter lunch ska jag bege mig till skolan, för då har vi genomgång i hur vi ska skriva rapporten till våra projektarbeten, nu är det inte långt kvar på dem...

Årets första tävling för mig och Belle är nu preliminärinbokad till 29 april och är hemma i ridhuset. Jag strök både Färsta (som var i helgen) och Vännäs som är om två veckor efter koliken på sportlovet och att vi tagit det lugnt efter det, men känns det bra nu när vi börjar komma igång lite smått så kanske årets första tävlingsdag blir söndagen den 29 april :)

Publik

Kategori: Allmänt

Halli hallå!

Idag blir det en liten omväg till stallet, nämligen förbi Färsta för att kolla på dagens hästdressyr.