missbelinda

Nyfrissad och ny flughuva

Kategori: Allmänt

Vilodag idag, Belle fick massage igår så då blev det vila så här dagen efter. Nu är manen ryckt och fin, allt hår runt hovarna är friserat så nu ser hon mer ut som en dressyrhäst än en söt förväxt ponny. hihi

 

Hon fick en ny flughuva idag också, hon får ha flughuva för att alla jobbiga flugfän tycker att hon har så vackra ögon och vill gärna ta sig en nära titt på dem. Då blir Belles ögon lite irriterade av det och hon får istället ha huva för att slippa alla flugor.

 

I alla fall, hon har haft en helt basic modell utan öron från hööks, men efter de få gånger hon haft den i år har hon nästan fått lite skav av luddet fram på huvudet - Därav jakt efter ny luva, helst utan ludd eller med nån annan slags ludd. Vi provade en Bucas huva i måndags i storlek XL, den blev för liten... Vi var också till hööks och kollade efter andra modeller, men den enda som verkade bra och var utan ludd fanns bara upp till full och det blir också för litet, ingen idé att prova ens.

 

Men idag var vi in på affären vid travet där det mest är travprylar men också andra saker. Deras enda modell var av märket Ultrashield (det är samma som flugmedlet om det verkar bekant). Vi tog ut en ur asken och den verkade ju ganska stor, så vi köpte den och tänkte att passar den inte får vi lämna tillbaka den. Men det var inget problem, den passade alldeles utmärkt på Belle så nu får hon ha en svart luva med öron ute i hagen. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här: