missbelinda

Bollnäs RS 20-21/7

Kategori: Tävling

Fredag:
Vi kom fram på eftermiddagen, tror det var runt tre. Fick dock vänta en stund då boxarna inte var riktigt färdigstädade men efter en stund fick Belle komma in sin box. Efter att vi packat upp osv blev det dags att rida en stund i ridhuset (som var sjuuukt stort, 20*100m).
 
När jag ridit klart var det dags att leta reda på vandrarhemmet, först stannade vi och köpte middag+frukost på Willys och sedan kom vi fram där vi skulle bo. Det låg lite roligt till, på en parkering mellan en idrottsanläggning och travbanan. Rummet var det inget fel på och köksdelen+tvdelen var fina, där kommer vi nog bo igen om vi ska till Bollnäs och tävla :)
 
Lördag:
Började med promenad och kollade på en massa fälttävlanshinder. Sen blev det dags att rida fram inför MsvB:4, lyckades dock få en lite för kort framridning men det kändes ändå rätt OK. Inne på banan gick det också rätt bra fast hon blev lite spänd, vilket resulterade i kassa byten och låg slutprocent. Aja, vi var inte värda så mycket mer heller. (56,957% 16/20)
 
Ett tag senare var det dags för MsvC:2, lyckas så klart med en lite för lång framridning denna gång haha men det kändes ändå bra. På banan gick det också mycket bättre och den enda "stora missen" var en taktmiss i ena mellantraven. Dock tyckte inte domaren samma sak som jag så poängen blev väl inget att hänga i julgranen men jag var (är) nöjd och tänker i alla fall vara det oavsett vad resultatlistan visar :) (57% 19/22)
 
Vi träffade också Sabina från HippoK9 och det var kul.
 
Söndag:
Började med promenad och sedan blev det dags att rida fram till MsvC:2. Helt ok känsla på framridningen, och det var helt ok inne på banan också. Började dock med galopp efter hälsningshalten men äh hon lyssnade ju bra framåt iaf haha. Det flöt på helt okej, även om jag tyckte det kändes bättre dagen innan. Men så är det ju med dressyr ibland. I denna klass fick vi i alla fall lite revansch både procent och placeringsmässigt så det kändes skönt! (62,444% 6/16)
 
Ja vad ska man säga, ena dagen 5a från slutet, och andra dagen 6a från toppen. Och vissa säger att dressyr inte är spännande...
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: