missbelinda

Prinsessan Belle

Kategori: Allmänt

Det var en gång en mycket vacker ung dam som hette Belle. En tråkig måndag kom en elak häxa som var avundsjuk på att hon sprang så fint på dressyrbanan att hon bestämde sig för att förtrolla henne. Belle fick då ont i sina fötter men ingen kunde lista ut vad det var. Då blev Belle instängd i sin box i väntan på att bli räddad av sin prins. Där stod hon i dagar som sedan övergick till veckor, ständigt uppassad av sina tjänare som gjorde allt för att hålla henne glad och nöjd trots att hon var lite avundsjuk på sina boxgrannar som fick gå ute i hagen varje dag. 
 
Men plötsligt började förtrollningen bli svagare och prins veterinär och prins hovslagare kom till undsättning. (Men det var inga prinsar, de var prinsessor de också.) De upptäckte efter många om och men att den elaka häxans förbannelse var en hovböld som gjorde ont i foten och när det kunde åtgärdas blev Prinsessan Belle mycket gladare för då gjorde det inte alls lika ont längre. Prinsessan Belle hoppas att den elaka häxan ångrade sin förbannelse så att sagan om Prinsessan Belle får ett lyckligt slut!
 

------
 
Ja, det har inte blivit så mycket uppdatering här (förutom lite prylar som jag vill bli av med så köp gärna haha). Belle har stått på boxvila i lite över två veckor då hon har varit halt och ofräsch. Bland annat har fång misstänkts men just nu uteslutits. En hovböld hittades förra veckan och det är mycket möjligt att denna varit anledningen till att hon haft ont. En annan anledning skulle kunna vara att sulorna hon fick på sig på inrådan av kliniken när vi var där har tryckt på strålen så att hon blivit öm (för fröken storfot har inte världens bästa hovkvalitét). Ja, teorierna är många och vi har nog funderat på tusen olika sätt. Hur som helst så blir det bättre och bättre och efter idag så är det inte allt för lång tid tills hon får komma ut i hagen igen :D 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: