missbelinda

Årets bästa pryl, Hippson

Kategori: Allmänt

-Tidsinställt-

Glöm inte bort att rösta i omröstningen om Årets Bästa Ridsportspryl hos Hippson.

De prylar som finns att välja mellan är: Ariat Volant ridstövlar, Magic Brush, Rambo Micklem träns, S1 sadel från Prestige, Täckkjolen Uhip

(Nedanstående text är kopierad härifrån http://www.hippson.se/blogs/Hippsonredaktionen/rosta-fram-arets-pryl-2011.htm)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ariat Volant
Med sin överlägsna, fjädrande sula är Ariat Volant - i vårt tycke - årets bästa ridstövel. Fjädringen är faktiskt så bra att det nästan känns som att gå på moln. Volant har dessutom innovativ design, perfekt passform, praktisk dragkedja framtill och en rejäl men samtidigt sportig sko.
Cirkapris: 4 600 kronor


Magic Brush
Dessa anspråkslösa små plastborstar har verkligen dansat in i de svenska ryktlådorna under året - och har tagit marknaden med storm. Effektiv rengöring och fläckborttagning, mjuka piggar som kommer åt överallt och skön massageeffekt är formeln bakom hästskötarnas färgglada favorit anno 2011. 
Cirkapris: 149 kronor (Säljs i tre-pack.)

 

 Rambo Micklem-tränset
Horseware har verkligen tänkt i nya banor med sitt Micklem-träns. Den innovativa designen gör att trycket på nervbanor och mot tänderna minskar rejält. Tränset är tillverkat i miljövänligt läder, det har ett ergonomiskt nackstycke och är framtaget för att vara så bekvämt som möjligt för hästen. 
Cirkapris: 1 480 kronorS1-sadeln från Prestige
Lyxsadeln Prestige S1 har två överlappande, fjädrande bommar vilket gör att stötdämpningen nästan kan jämföras med den i en joggingsko. Tekniken sägs reducera ryttarens viktpåverkan på hästen i landningen efter ett hinder med 30-50 procent. Dessutom är sadeln byggd för att minska stötarna för ryttaren under hoppning och markarbete. 
Cirkapris: 49 999 kronorTäckkjolen Uhip
Långkalsonger, vinterridbyxor och ridoveraller får i år ge plats för denna varma nyhet - täckkjolen från svenska Uhip Wear. Trots sina lätta 214 gram håller den dig varm och torr, kjolen kan bäras både i sadeln och när du jobbar i stallet. Material, dragkedjor och fickor är perfekt anpassade för just ryttare. 
Cirkapris: 695 kronor


------------------------------------------------------------

Man kan rösta fram tills 1/1, och det gör man här!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: