missbelinda

Tävlingar 2012

Kategori: Tävling

Kikade nyss lite på nästa års tävlingstermin, de flesta tävlingar är ju utlagda nu men jag skulle gissa att det både hinner komma någon ny och att någon av de som står med nu kommer bli inställda/flyttade.

Hur som helst så blir det nog årspremiär på Färsta (Sundsvalls FRK) som vanligt. Denna gång var datumen 31 mars - 1a april. Sen så har jag sett att Vännäs har en tredagars 13-15 april och där var det trevligt förra året, så dit åker vi gärna tillbaka. Dock var det nåt coverband som spelade halvdåliga rockcovers halva natten mellan lördag-söndag så det blev inte så mycket sömn på hotellrummet då, men det gick ju bra ändå. :)

Sen så finns det ju en väldans massa endagars här och där, men vissa blir väldigt långt borta.

Att åka till en ny tävlingsplats är ju också roligt, i år premiärbesökte vi Vännäs, Falun och Delsbo. Kanske blir det någon ny tävlingsplats nästa år också, det beror ju lite på hur tävlingarna ligger i terminen och vad det är för klasser och så. Sista veckorna innan sommarlovet är det ju en massa studentgrejer (tex balen) så jag får se vilka helger jag är upptagen med såna grejer, förhoppningsvis inte allt för många.


Belle i Vännäs! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: