missbelinda

Tips: Umeås junidressyr

Kategori: Tips och trix

-Tidsinställt-
 
För två veckor sedan var jag och Belle i Umeå på deras junidressyr. Det var tredje gången vi var där. (2009, 2011, 2012) och det har varit bra och välplanerade tävlingar varje gång. Så har ni möjlighet att åka dit nästa sommar så gör det! Det är en superfin anläggning med uppstallning i permanenta boxar, dubbla dressyrbanor, möjlighet att rida fram ute och inne, bra prispremier och trevlig atmosfär! Det enda minuset jag kan komma på är att banorna har blivit ganska geggiga när det regnat en hel natt och dag på dem, men vilken bana blir inte geggig av det?! (Och vädret kan man ju tyvärr inte styra över)

I år var jag dessutom med på ryttarfesten då den innehöll en prisceremoni för Norrlandsmästerskapet och det var god mat och trevlig underhållning där.

Det kanske känns jobbigt att åka upp till Umeå, men det kommer många ekipage från olika delar av landet, både uppifrån och nerifrån Stockholmstrakterna,. Ekipage kommer från alla olika håll för att de vet att det är bra och trevliga tävlingar plus att man till och med får resebidrag om man har mer än X antal mil att åka.

Jag tänker i alla fall åka upp nästa år om inget annat kommer i vägen. Ses vi där?
 
En till anledning att åka är ju deras stora fina prisrosetter!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: