missbelinda

Gårdagens stallbesök

Kategori: Allmänt

Halli Hallå!
Igår kväll bestämde sig internet för att sluta fungera i huset, det är ju kul när man vill följa tävlingsresultat online... (Högbos dressyr på equipe) Men nu fungerar det som det ska igen.
 
Gårdagens stallaktivitet blev alltså vila för Belle, jag borstade och matade henne med morötter, tror hon tyckte att det var en alldeles lagom fredagsaktivitet. Passade på att borsta bort en massa hår på "sadelfyrkanten" på ryggen och på benen med en mjuk ryktskrapa. Den kom faktiskt med posten härom dagen so, pris från en facebooktävling :) Tre olika ryktborstar, en skrapa och ett vitt dressyrschabrak kom i ett paket så det var kul. Hur som helst så lossnade hur mycket hår som helst från Belle och nu börjar linjerna mellan det klippta och oklippta håret suddas ut mer och mer.
 
Jag läste på en blogg att en av pälsglanserna från K9 Horse (Aloe vera nano spray) fungerade bra på mugg och eftersom det är den som står i mitt stallskåp just nu så passade jag på att spraya lite på bakbenen då det var nån liten sårskorpa på båda som eventuellt skulle kunna vara början på mugg. Eller så är det något litet "vanligt" sår, hon är ju duktig på att få sådana också. Aja, det lär väl visa sig om några dagar om det blir bättre.
 
Idag rider vi ut i skogen :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: